Marga Aguiló Ballester. Bar Bosch

Quan i com van ser els seus inicis en el Bar Bosch?

A l’any 1991, amb setze anyets, vaig començar a fer feina a la part dels gelats i a la cuina. Mon pare, en Baltasar Aguiló, va ser cambrer durant molts d’anys i gràcies a ell vaig tenir aquesta referència. Encara avui en dia, molts de clients es recorden d’ell.

Com ha evolucionat el bar en aquests darrers anys?

Idò, per damunt de tot, ha crescut moltíssim a nivell d’infraestructura (ara tenim molt més personal fent feina), l’hotel, el restaurant i també hi ha hagut un salt en la qualitat de les tapes i de l’oferta gastronòmica. S’ha potenciat més l’el·laboració i la cura de la nostra cuina.

El món de l’hostaleria és un món marcadament masculí?

Al meu pesar, sí. Però ho porto genial!!! Sóc una persona forta i valenta i m’agrada el risc.

Quin és el secret per a ser un bon cambrer?

Estar sempre molt atent a tots els detalls i, la primera premissa de totes, tenir molta paciència. Sobretot amb el turisme de creuer! Per sort, conti- nuem tenint a molt bons clients, de la casa, des de fa molts anys.